WU Cultural Camp – Hội trại văn hóa tại Đại học Walailak, Thái Lan

Chia sẻ bài viết qua:

Đoàn trường xin thông tin đến các bạn sinh viên về Hội trại văn hóa lần thứ nhất do trường Đại học Walailak, Thái Lan tổ chức từ ngày 25/6 đến ngày 1/7/2017 dành cho sinh viên trên toàn thế giới. Chi phí trong chương trình do Ban tổ chức đài thọ gồm ăn ở, đi lại và phí tham dự Hội trại, chi phí di chuyển hai chiều đến Thái Lan và phí bảo hiểm do cá nhân tự túc.

Đối tượng tham gia: Sinh viên từ năm 2 trở lên, học viên cao học có tuổi đời không quá 28 tuổi.

Thời gian đăng ký: đến 15/5/2017 qua email wuculturalcamp@gmail.com.

Lịch hoạt động, mẫu đăng ký và các yêu cầu, các câu hỏi thường gặp.

Các thông tin chi tiết khác vui lòng xem thêm tại đây.

English version:

The 1st Walailak University Cultural Camp : Calling for Camp Participants WORLDWIDE !

For selected participants, we will cover accommodation, food and beverage, transportation, and entrance fee. You will be responsible ONLY for your round trip air ticket (to NST or Hat Yai airport) and insurance cost.

Please submit the completed application form including all required documents BY EMAIL via email: wuculturalcamp@gmail.com by 15th May 2017.

Location: Nakhon Si Thammarat and Samui Island, Thailand

Open seats: 50 Non-Thai Students + 26 Thai Students from Walailak University

Date: 25th June – 1st July 2017

Organizer: International Affairs Office, Walailak University

Deadline for application: 15th May 2017

This is an opportunity for;

• Making a global students’ network
  • Cultural exchange
  • Staying at Walailak University (one of the most beautiful universities in Thailand)
  • Exclusively visiting the Royal Residential Hall of Pakpanang and the Royal Initiatives
  • Going on a cruise along Parkpanang Basin (the rice bowl of Southern Thailand)
  • A city tour in historical Nakhon Si Thammarat
  • Exciting adventure to Samui Island (one of the most beautiful islands in Thailand)

Theo: BCH Đoàn trường

Chúng tôi là đội ngũ Quản trị viên trang tin, những người trẻ với đam mê, nhiệt huyết vì các hoạt động và sự phát triển của tuổi trẻ nhà trường.